Lite om ingenting!

En knäskadad(?), bänkad, relativt gammal back vid namn Mikael Eklund diskuteras på diverse forum som ett kommande nyförvärv för HIF. Förvisso är det i svenska mästarna Kalmar som han inte platsar men jag tycker detta känns sådår… minst sagt!  I övrigt diskuteras det mycket i HIF-kretsar om Mjällbys Erton Fejzullahu och här har vi en spännande spelare som jag tror HIF hade kunnat få nytta av, men vägrar Erton ett längre kontrakt än två år så säger jag bara, köp INTE! HIF måste lära sig att vara tuffa i förhandlingar med spelare, annars kommer man aldrig kunna få tillräcklig ersättning. Det får räcka med spelare som lämnar som BOSMAN nu!

****

22 Juni lottas Euro Leauge…

****

Jag tror HIF försöker bli av med Adama under sommaren, delvis för att han har ett utgående kontrakt men även för att jag tror man är rädd att han snart kommer vara petad i Bosses startelva, defensiva tänket saknas och det är uppenbarligen något Bosse stör sig på…

****

Ni glömmer inte att rösta på “Månadens spelare”?

***

Finns det någon som brukar följa åtminstone U21-laget på hemmaplan och som kan tänka sig att ibland ta en titt på träningen innan matchdag? Och som kan tänka sig bli en skribent eller informatör för AOH? Hör av dig, vi söker hela tiden efter folk som kan hjälpa oss att förbättra bevakningen av HIF!

***

“Sveriges bästa anfallspar” som dem brukar kallas, Larsson-Jönsson har tillsammans gjort 7 mål under säsongen. 7 mål. TILLSAMMANS! I ett lag som skapat chanser i mängder… tyvärr inget facit som räcker till Sm-guld!

4 kommentarer

  1. Jag håller med om att HIF inte ska signa spelare som vill ha korta kontrakt. Nog behövs förstärkning i backlinjen. Hif har släppt in 14 mål och gjort 19! Trots detta har Ekstrand/Nilsson samt Holgersson hyllats under hela våren för att inte säga Hansson. Hur ska man få ihop detta? Allt är väl inte Tambouras fel? Finns bekymret någon annanstans? Ett stort problem är anfallet och oförmågan att göra mål på chanserna. helt enkelt för dåligt av Henke att inte ha gjort fler mål. Vi talar om allsvenskan och inte en europeisk storliga. Rasmus är inte den talang som han haussats till, tyvärr. När det gäller defensiven så har ibland Lantz en ovana när han inte lyckas bryta högre upp, att hamna på mellanhand i tillbakalöpningen. detta innebär att moståndarna med fart ofta kommer rättvända och i numerärt överläge mot vår backlinje. Jag tycker att det behöver bli en tydligare defensivt spelande innermittfältare än vad som är fallet idag. Dessutom måste Bosse rotera mer. Oavsett tidigare meriter. Ingen ska känna sig säker på sin plats. Summan är att det läcker lika illa som tidgare år och idag görs ännu färre mål framåt.

  2. Vill inte vara den som är den, men höll inte defensiven mycket högre klass när landgren spelade ?

  3. Eller var det inte bättre försvar i början på Allsvenk.innan Tamboura gled in i handlingarna–jag är inte den som gråter om han lämnar i sommar utan det är nästan ett måste om vi ska vara kvar i Toppen i höst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*