Leifs funderingar

 

 

 

 

 

Bytet av Accam kändes fel. Men såga det ska jag inte göra förrän jag talat med Åge om varför bytet gjordes. Hade hellre plockat Lindström och låtit Accam spela yttermittfältare.

***

Det är en bra genomförd match där Jere Uronen och Joseph Baffo var lysande stjärnor och där Gashi och May underpresterade.

***

Inte nog med att de underpresterade, de var direkt ansvariga för baklängesmålet också. Först drar Gashi på sig en onödig frispark och sedan väljer han att tjafsa med domaren om det. May väljer att strunta i den frie Levantespelaren.. 

***

Baffo slår en passning fel och genast gick yxan…

***

Accam var inte offside. När till och med Perlskog ser det är det verkligen så.

***

Ska Djurdjic ha straff? Ja det ska han sannolikt. Peter Larsson ska definitivt ha en efter Jeres frispark. Att tröjan fortfarande är hel är ett mysterium.

***

Det börjar bli lite tråkigt nu. Spelar så bra men det hjälper ju inte när man hela tiden ska ge bort ett mål på grund av slarv. Dessutom blir vi ju faktiskt bortdömda. Gång på gång på gång..

***

Nu är det MFF på måndag och Häcken på torsdag. Det är tätt på given.

 

5 kommentarer

 1. Nej, jag förstod inte heller bytet av Accam mot en nyrehabiliterad Sörum som inte tillförde något. Genant att se hur HIF mentalt brister och därmed släpper övertaget till Levante. De sista 5 minuterna av matchen verkade HIF:arna ha en kollektiv hjärnslummer för det de gjorde precis tvärtemot vad man ska göra. May, Stoffe (stundtals ett rundningsmärke)och även Pär har inte sina bästa stunder just nu och det hade behövts när nivån på motståndet höjs. Misstagen blir fler när tidsmarginalerna krymper och beslut måste fattas snabbt. Uronen klarade dock detta brillant men inte May. Sedan förstår jag inte heller varför man matade så mycket höga bollar mot våra anfallare, de vann inte många sådana dueller. bollen ska gå längs marken! Baffo var bra över hela matchen och faktiskt även Lindström!

 2. Haha, jo så mycket som Perlskog snackar så är det ett mirakel han ser när något tveksamt händer på plan, men denna gången kunde t.o.m. inte han missa det -:)

  Tycker hela laget gör en gedigen insats och att spelarna börjar tröttna i slutet, missar fokus och tar chanser är inte så konstigt med tanke på matchbild & yttre förutsättningar – däremot oförlåtligt att slarva som man gjorde vid frisparken men man kan vända på det och undra om domaren skulle blåst där ens, tyckte han stundtals var väldigt petig för att sen släppa loss ordentligt i sin nivå

  Klart Accam skulle varit kvar och om inte på topp så kunde han avlöst Bedoya som inte hade mycket rätt igår, men Lindström fortsätter den vägen han tycks slått in på – senast mot Sundsvall var han bäst fram tills 3-målsskytten steg fram!

  Straff i lägena som gällde både Djurdjic & Larsson inte protesterat om domaren flöjtat men å andra sidan inga större protester i första läget (om än Ballesteros uppe med bägge händerna i bröstet på Djurdic) och i andra är frågan om Larsson nått bollen tröjryckning till trots och har man ingen klar målchans så blir det väl bara frispark av en sådan situation?

 3. Nej, det ska vara straff även om man inte nått bollen. Indirekt frispark får man bara vid obstruktioner och höga sparkar som inte träffar. En tröjdragning är inte en sådan.

 4. Leif, ditt försvarande av Sörum vår sämsta värvning någonsin börjar bli riktigt irriterande.
  Du kan ju fråga Hareide varför han försvarar en spelare som på 18 allsvenska matcher skjutit 5 skott på mål (han kostade dessutom 10 miljoner) PINSAMT att ni aldrig frågat Hareide varför han envisas med Sövrum.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*