Leandro Castan ”Det är ett tecken på min återfödelse”

Den förre HIFaren, Leandro Castan, vände sig till Instagram när han publicerade bilder på det ärr han bär efter hjärnoperationen 2014. Bilden var en hyllning till livet och publicerades med orden ”detta är ett tecken på min återfödelse”

Brasilianaren fick en smäll mot huvudet under en match i Augusti 2014 och drabbades av yrsel under flera dagar efteråt. När han sökte läkarvård så upptäckte man . Han opererades och tvingades till månader av rehabilitering innan han, i December 2015, åter kunde uppta sin spelarkarriär.

För någon dag sedan vände han sig till sitt Intagramkonto där han publicerade en bild på operationsärret och valde att skriva om dess betydelse för sina följare:

”Innan kunde jag titta på ärret och beklaga mig över allt som jag kände att jag förlorat pga operationen. Numera känner jag bara glädje när jag ser mig själv i spegeln. Jag har blivit en bättre pappa, en bättre make, en bättre son och, framförallt, en bättre vän. Varje gång jag tittar på ärret återupplever jag allt som jag tvingades gå igenom under den perioden. Det påminner mig istället om hur lyckligt lottade jag är som kan kliva ur sängen varje morgon med fokus på nya utmaningar och gud har gett mig en fortsatt möjlighet att uppfylla mina drömmar. Det är aldrig för sent att uppfylla sina drömmar. Jag kommer aldrig ge upp utan lever livet till fullo. Livet är vackert så låt oss leva varje dag som att det vore vår sista”

Den 31-åriga försvararen, som spelade i HIF 2007-2008, står fortfarande under kontrakt med Roma men har aldrig lyckats komma tillbaka till klubben efter sina tuffa tid. Istället har han varit utlånad till klubbar som Torino, Sampdoria och, hans nuvarande klubb, Cagliari. Lånet löper ut i slutet av denna månaden men han är kontrakterad, i Roma, tom Juni 2020. Var han resa nu tar vägen återstår att se

Källa: fotballitalia

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*