Khalili hoppas på kusinen

Abbe Khalili har skrivit på ett nytt kontrakt Foto: Samone Falkman

Imad Khalili kommer tillbaka till HIF i sommar. En som välkomnar det är kusinen Abbe. “Vi behöver någon som gör mål åt oss.”

Abbe Khalili har skrivit på ett nytt kontrakt  Foto: Samone Falkman
Snart blir det dubbelt Khalili i HIF
Foto: Samone Falkman

Under gårdagens match mot Åtvidaberg hade Abbe Khalili flertalet chanser att ge HIF ledningen. Istället var målramen eller målvakten i vägen. I juli är Imad spelklar för HIF igen, något som Abbe välkomnar.

Han har alltid varit en idol för mig. Jag har alltid sett upp till honom och det har alltid varit en dröm att spela med min kusin.” säger Abbe till Helsingborgs Dagblad. 

Även Imad ser fram emot att spela tillsammans med sin kusin. Något som man lyckats undvika genom åren. När Imad gick till HIF flyttade Abbe upp till Högaborgs A-lag. När Imad flyttade från HIF flyttade Abbe dit. När Imad flyttade till Al Shabab kom Abbe tillbaka till HIF.

Imad tycker att utlåningen till Al Shabab har gjort honom mer bekväm med bollen. “Det är mycket att inte gå direkt till anfall här nere. De är väldigt rädda om bollen och är väldigt individuellt skickliga spelare.” säger han till HD. Han debuterade 17:e januari och gjorde två mål i debuten men på slutet har det gått tyngre för Imad. Säsongen i Saudiarabien tog slut för en dryg vecka sedan och Imad är på väg hem till Helsingborg. Även om han hoppades få fölängt med Al Shabab är han alltså glad över att få en chans att spela tillsammans med sin fem år yngre kusin. 

Björn Velander BBL

 

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*