Jörgen Lennartsson: “Vi går in i bubblan”

211106 Helsingborgs tränare Jörgen Lennartsson under fotbollsmatchen i Superettan mellan Värnamo och Helsingborg den 6 november 2021 i Värnamo. Foto: Krister Andersson / BILDBYRÅN / COP 147 / KA0127

Som vanligt fick media en kortare pratstund med Jörgen Lennartsson inför morgondagens match mot Örgryte. I just den matchen kan HIF säkra en kvalplats. Men det vill Huvudtränaren inte lägga vikt vid.

– Den här matchen ska vi åka upp till och ta tre poäng på. Vi går in i bubblan runt den här matchen, och koncentrerar oss bara på den. Det är det vi gör.

“Det är det som är det stora målet är att vinna så att vi är klara för minst kval när vi går in i sista omgången. De andra matcherna dem lever sitt liv, vi ska åka upp där och göra våran prestation och försöka vinna matchen”

Då AOH har följt träningsveckan kan man också förtälja att startelvan bör se ut som följer imorgon:

Anders Lindegaard – Andreas Landgren, Casper Widell, Charlie Weberg, Bödvar Bödvarsson, – Brandur Hendriksson, Adam Kaied, Benjamin Acquah – Wilhelm Loeper, Dennis Olsson – Anthony Van Den Hurk.

Ravy Tsouka kommer INTE till spel imorgon då han återvände till Helsingborg med smärta efter sitt VM-kval med Kongo. Rasmus Jönsson baksida lår har inte återhämtat sig på det sättet som man hade förhoppningar om. Prognosen är nu istället att Jönsson är tillbaka till nästa match. Även Viktor Lundberg är borta med en vad som hämmar honom.

Motståndet ÖIS har kommit igång lite under hösten och om just motståndet säger Jörgen Lennartsson följande:

” – Öis har gjort en bra höst skulle jag vilja uttrycka och har några riktigt skickliga spelare”.

“Vi kommer möta ett passningsorienterat motståndarlag med några små nyanser… 3-4-4- formation förväntar vi oss, väldigt passningsorienterade som ofta har bollen i matcherna.”

Matchen spelas imorgon klockan 13.

Stöd oss på Patreon så vi kan fortsätta vår bevakning av världens finaste förening!

 

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*