Jesper Jansson om May Mahlangu: “Vi står här med öppna armar”

Foto: Bjarki Tordarson
May Mahlangu var tillbaka, det kändes bra.

May Mahlangu har ryktats vara nära en övergång till Malmö FF, men än har Helsingborg inte gett upp hoppet om honom i rödblått:
– Han vet om att vi står här med öppna armar och gärna ser honom i HIF, säger sportchefen Jesper Jansson till Matchdax.

Foto: Bjarki Tordarson
May Mahlangu i full fart mot IFK Göteborg i somras.
Foto: Bjarki Tordarson

Mahlangu har varit klar och tydlig sedan den förra säsongen att han inte hade planerat för en fortsättning i Allsvenskan, men den skada som han dras med har förändrat utgångsläget för den sydafrikanske mittfältaren.

– Ja, nu är det ändrade förutsättningar. May var tydlig med sin ambition om att flytta utanför Sveriges gränser men nu verkar det som ett annat läge, säger Jesper Jansson och fortsätter.

– Då vill vi givetvis att han startar om hos oss, säger Jansson till matchdax.

Foto: Bjarki Tordarson
Är May Mahlangu på väg tillbaka i HIF?
Foto: Bjarki Tordarson

Det är sen tidigare känt att klubben har en ansträngd ekonomi men när det gäller May Mahlangu kan det finnas öppningar och möjligheter:

– Jag vet inte hur vi löser det i dagsläget. Men det är klart att man får titta på olika lösningar för att få hem honom ifall Allsvenskan är aktuell, avslutar Jesper Jansson intervjun med Matchdax.

Allt Om HIF kan berätta att det funnits kontinuerlig kontakt mellan Jesper Jansson och May Mahlangu sedan mittfältarens kontrakt gick ut i höstas.

bbl_jimmy_fors

1 kommentar

  1. Hoppet är det sista som överger en så kanske, kanske…
    Frågan är bara hur det ska lösas finansiellt, men kanske någon lottovinnare i HBG känner sig lite extra givmild inför helgen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*