Jag fick ett pressmeddelande

Det dök ner ett pressmeddelande i min e-post, och normalt sätt är det väl inget jag känner behov av att skriva om. Förrän idag.

Pressmeddelanden – GfK Sverige AB

Vem vinner fotbollsallsvenskan säsongen 2011-2012? 

Enligt undersökning från GfK så blir det …..MFF som blir mästare i år igen!!

Knappt  6 av 10 svenskar har redan utsett vinnaren i årets allsvenskan! Övertygelsen om vem som vinner ökar med åldern, ju äldre man är ju högre andel har man laget klart för sig. Män kan i högre grad än kvinnor se en vinnare framför sig.

MFF fick flest röster, nämligen 16 % och 63% boende i Malmö röstade på laget. IFK Göteborg kommer tvåa med 10% med 42% i Göteborg som röstade på laget medan 10% röstade på GAIS.  Djurgårdens IF delade tredjeplats med Helsingborgs IF.

För mer info om undersökningen kontakta Carina Lans, carina.lans@gfk.com eller mobil 0706-85 16 08.

– – – – – – – – – –

GfK är det fjärde största marknadsundersökningsföretaget i världen. I Skandinavien är vi näst störst. Våra affärsenheter Custom Research, Consumer Tracking, Health Care och Retail and Technology erbjuder  faktabaserad analys och rådgivning som baseras på anpassade lösningar, konsument-, hushålls-, och handelspaneler. Denna bredd kan ingen annan erbjuda. GfK – insiktsdriven affärsutvecklingspartner. www.gfk.com/se

***

Inte nog med att någon eller några har tippat säsongen “2011-2012”, som i svensk fotboll är två olika säsonger, så anser vederbörande att; “Män kan i högre grad än kvinnor se en vinnare framför sig.”!?

Njae, jag skulle nog säga att hela denna “undersökning” verkar vara lite luddig? Eller vad tycker du?

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*