Inför Torslanda IK – HIF

Foto: Bjarki Tordarson
Vad sa Roar egentligen i pausen? Foto:Bjarki Tordarson

I morgon är det dags för gruppfinal i Svenska Cupen. HIF åker till Göteborg för att möta Torslanda IK, laget som i första matchen slog Syrianska med 1-0. 

Foto: Bjarki Tordarson
Roar Hansen får göra vissa förändringar i startelvan.
Foto: Bjarki Tordarson

Även om Torslanda har trillat ner i division 2 inför den här säsongen så är det sannolikt inte ett gäng som kommer lägga sig platt inför uppgiften. “Jag har försökt förmedla till spelarna att vi måste göra en arbetsinsats och ta det här på största allvar. De vinner mot Syrianska med 1-0 och i höstas slog de ut Kalmar, och då var Kalmar mycket formstarka. Så någonting är det med Torslanda och cupen. ” säger Roar Hansen till HIF.se.

Det är en tränare med lite bekymmer inför laguttagningen. Flera spelare har under veckan varit på landslagsuppdrag och Jere Uronen kom tillbaka från det äventyret med en lårskada. Ardian Gashi har ont i halsen efter en historisk men regnig match för Kosovos landslag och det är allmänt snuvigt i laget. “Det kan säkert bli någon förändring i startelvan sedan senast, men inte för ändrandets skull.” säger Roar till Helsingborgs Dagblad.

Foto: Bjarki Tordarson
Gashi har ont i halsen.
Foto: Bjarki Tordarson

Matchen spelas på Valhalla IP i Göteborg och startar 15.00. Inträdet kostar 50kr för ungdom och 100kr för vuxna över 18år. Det är kontantbetalning som gäller. För de som inte har möjlighet att ta sig till Göteborg och se matchen på plats finns det även denna gång möjlighet att se matchen via webben. Se HIF.se för mer information.

19-mannatruppen till matchen: Pär Hansson (mv), Andreas Linde (mv), Carl Johansson, Loret Sadiku, Andreas Landgren, Mattias Lindström, Ardian Gashi, Álvaro Santos, Arnór Smárason, Emil Krafth, Ema Boateng, Christoffer Andersson, Daniel Nordmark, Anton Kinnander, David Accam, Peter Larsson, Elias Andersson, David Svensson och Abdul Khalili

Björn Velander BBL

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*