Inför med PO

Hej och trevlig fortsättning på påsken. Hur ser det ut inför morgondagen?

Ja det får vi hoppas på.  Det ser bra ut. Inga nya skador. Fortfarande tre på skadelistan som inte är med i truppen,  Edman, Alvaro och Wahlstedt. Och de närmar sig träning.

(Martin Berg: Alvaro och Erik W är tillbaka i träning på måndag och då trappar vi upp till full träning. Edman har en bit kvar än).

– I övrigt är det bara att konstatera att det tar tid att spela ihop ett lag. Vi såg mot AIK vad vi är kapabla till. Detta såg vi ju inte alls mot Norrköping men det är ändå så att Atta/Sadiku/May/Gashi/Sörum/Finnbogason som ska vara vår ryggrad i den matchen tydligt visar att vi inte riktigt är där. Än. Men det kommer ju mer tid de får tillsammans. Vi ska vara ödmjuka och inse att Atta och Sadiku känt varann i fem veckor och Sörum och Finnbogason i fyra… Då går det lite upp och ner helt enkelt. Men visst, vi skulle gjort en bättre prestation ändå. Vi var inte tillräckligt bra och det har vi snackat igenom.

En fråga som många ställde sig var hur det kom sig att Baffo hamnade som vänsterback.

– Helt enkelt för att vi har sett spelarna i sina positioner och Baffo klarar att spela både mittback och ytterback. Men det är verkligen inte en spelares fel att vi var så dåliga som vi var. Långt därifrån. De som tror det kan inte mycket om lagsport. Vi vinner och förlorar som lag. Så är det.

– Samtidigt vet vi att det blir en tuff match och den kan sluta på tre sätt. Vare sig mer eller mindre. Men vi ska göra allt för att samla in poäng i den rödblå ladan.

– Vi vet i alla fall nu att det handlar om tålamod och inget annat. På en del håll förstår man ju detta men samtidigt finns det väldigt lite tålamod när det väl kommer till kritan. Tiden är helt enkelt den stora faktorn för oss som det ser ut nu!

Någon förändring i truppen?

Ja Erlend går in i truppen i stället för Kvist, men du får ingen startelva, haha

Tack för den korta pratstunden och lycka till i morgon!

Tack ska du ha!

 

 

 

 

1 kommentar

  1. Hansson – Andersson – Atta – Sadiku – Hanstveit – Nordmark – Gashi – Mahlangu – Bououzan – Sörum – Finnbogason.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*