Inför- med P-O Ljung

Efter att i tre raka matcher nu misslyckats med att nå Per-Ola för ett införsnack har vi på AlltOmHIF.se valt att plocka bort denna programpunkt. 

Det är helt enkelt för tillfället helt omöjligt att nå P-O. Orsaken till detta vet vi inte då telefonen i alla fall verkar att fungera. Men det senaste samtalet, där det togs upp om den eventuella sprickan mellan Conny/P-O och Rachid, blir alltså det sista i denna programpunkt. Vi tycker det är trist då vi tycker att det är både i vårt, ert och föreningens intresse att man kan ställa frågor utan att bli bemött som något katten släpat in.

Är inte öppenheten större i föreningen så förstår jag fullt och fast att HD med flera professionella medier tröttnar. Det är inte bara i framgång som man ska ha öppenhet. Därmed inte sagt att man ska berätta allt som händer i föreningen. Vi har kontaktat HIF för att få klarhet i vilka problemen är eller om det är, om än väldigt osannolikt, att de femtio samtalen vi ringt varit när P-O av andra anledningar inte kunnat ta samtalet.

I med- och motgång gäller inte bara supportrarna!

4 kommentarer

  1. Jag hoppas ni fortsätter ställa kritiska frågor till spelare och ledare. Det behövs som motvikt till de intervjuer jag ser och läser på annat håll.

  2. Märkligt agerande och för några säsonger sedan var kommunikationskulturen i HIF under all kritik så trist om vi hamnar där igen – ingen möjlighet att få kommentarer t.ex. från skadade spelare som Chrisse eller Atta för misstänker att de är med på genomgångarna också eller kanske som efter-matchen-kommentar då snart är väl Connys telefon också omöjlig att nå…

  3. Förvånar mig inte.
    Helt privat har jag haft ett par verkligt tråkiga möten med P-O där jag blivit utskäld trots stt P-O varit den felande personen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*