Inför HIF – Ljungskile

Mycket av snacket inför den här matchen har handlat om vem som ska spela på topp för HIF i dagens match i Svenska Cupen. 

Lindström visar vägen
Lindström börjar på topp.

Skadelistan har blivit kortare. Men under gårdagen stod det klart att Walid Atta är förkyld och att Elias Andersson var magsjuk och därför kommer de inte finnas med i dagens match.

Valet till forward föll till slut på Mattias Lindström som kommer spela ensam där framme med Arnor Smárason strax bakom. “Arnor är rörlig, bolltrygg och har visat att han kan göra mål från den positionen.” säger Roar Hansen till HD.

Roar beskriver Lindström som en hårt jobbande forward som springer på allt och att det finns en del att slipa på då han inte är riktigt van vid positionen. “Jag får chansen mot Ljungskile – och får se till att ta den. Gör jag inte det får Alvaro eller Anton komma in och prova tills vi hittar någon som lyckas.” säger Mattias Lindström till Helsingborgs Dagblad.

“Vi har tränat på bra. Det har varit bra fart och vi har bra stämning. Lite lagom grinig stämning emellan åt. Det har märks att det är någonting på gång.” säger Roar till HIF.se

Matchen spelas på Färs och Frosta Arena i Höör. Matchen blåses igång 15.00 och inträdet är satt till 60kr.

Startelva: P. Hansson – E. Krafth, L. Sadiku, P. Larsson, J. Uronen – A. Landgren, A. Gashi – E. Boateng, A. Smárason, D. Accam – M. Lindström.
Avbytare: C. Johansson, Á. Santos, C. Andersson, A. Linde (mv), G. Jarl, D. Svensson, A. Khalili.
Björn Velander BBL

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*