Inför Helsingborgs IF – Örebro SK

Grattis på 40-års dagen Rade Prica Foto:Björn Wijk
Får Rade Prica chansen mot Örebro? Foto:Björn Wijk
Får Rade Prica chansen mot Örebro?
Foto:Björn Wijk

Vi går in i omgång 25 och formstarka Örebro gästar Olympia

Matchen mot Gefle gick inte planenligt, istället inkasserade man en ny förlust och behöver verkligen den här matchen mot ÖSK så nära inpå. Förhoppningsvis kan HIF förvalta chansen att vända trenden och gå in i den absoluta slutfasen av säsongen med en positiv känsla.

”Vi kan inte gräva ner oss. Vi har match igen imorgon mot ett Örebro som är formstarkt för tillfället. Då måste vi försöka lyfta de positiva delarna och ta det med oss. Samtidigt måste vi givetvis förbättra de negativa delarna, säger Henrik Larsson till klubbens hemsida.

I Örebros lag finner vi två gamla HIF-bekantingar. Dels finns Daniel Nordmark i klubben men även Astrid Ajdarevic som var utlånad av sin belgiska klubb till HIF i våras. ÖSK har verkligen hittat formen och toppade sin goda trend med en seger mot topplaget Elfsborg i måndags.

– De har många offensivt duktiga spelare. Samtidigt finns det brister i deras försvarsspel. Vi måste givetvis vara på tårna och förutse vad som ska hända för att städa upp om det kommer andrabollar eller instick, avslutar Henrik Larsson.

Matchtruppen

Målvakter: Hansson, Pyzdrowski
Försvarare: Johansson, Helstrup, Landgren, Uronen, Björkman,
Mittfältare: Mårtensson, Lindström, Wede, Achinioti-Jönsson, Atakora, Bojanic, Boateng, Smárason
Anfallare: Prica, Simovic, Larsson

bbl_jimmy_fors

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*