Inför Häcken

Vi har sökt P-O Ljung för ett sedvanligt inför reportage, men dessvärre utan framgång.

Tolv dagar har passerat sedan HIF befäste sin serieledning och besegrade Örebro SK hemma på Olympia med 2-0. Avståndet till tvåan Elfsborg som skuggar tätt bakom, ökade till sex poäng bara drygt två timmar efter matchen på Olympia var över, när våra grannar sex mil söderut gjorde sin plikt och hemmavann med 2-1. Sedan dess har Rasmus Jönsson lämnat föreningen för att testa lyckan i Wolfsburg och tyska Bundesliga. Och in i truppen har två norrmän, samt en islänning kommit.

HIF åker imorgon norrut till Hisingen för att ta sig an BK Häcken. Göteborgslaget huserar för närvarande på femte plats i tabellen, men har inför morgondagens omgång tappat två viktiga spelare. John Chibuike har lämnat för Rosenborg och skytteligaledaren Mattias Ranegie, som i dagarna skrev på för Malmö FF. Domare i morgondagens match är Michael Lerjéus.

Enligt HD.se så lär Helsingborg med stor sannolikhet imorgon mönstra följande startuppställning.

Hansson

Wahlstedt Patronen Holgersson Edman

Lindström Gashi Mahlangu Andersson

Thern Sundin

Vilket i sådant fall innebär att nyförvärven Thomas Sörum, Erlend Hanstveit och Gudjon Pètur Lydsson samtliga startar på bänken. Stor fokus på anfallsparet Thern och Sundin. Och lite beroende på resultatet i matchen förstås, men nog känns det som om vi får se minst ett nyförvärv debutera under morgondagen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*