Idag fyller Allt Om HIF officiellt 5 år!

“Tiden går fort när man har roligt” – heter det ju. Och visst har jag haft roligt sedan 2009 då jag och fyra till sjösatte hobbyprojektet som idag är, tack vare alla er läsare, en naturlig del i vardagen för “HIF-familjen” och för mig.

Under dessa fem åren har jag fått äran att lära känna otroligt mycket bra mänskor, i och runt det som är min stora passion i livet – Helsingborgs IF. Samtidigt har det naturligtvis varit mycket hårt “arbete” och många långa timmar för att kunna driva sidan vidare och framåt. Men det har varit en glädje och en förmån att få vara involverad och inblandad i något som man älskar och att få göra det “arbetet” tillsammans med otroligt fina mänskor och för en klubb/förening som HIF!

aoh5ar

Jag skulle vilja, så här på födelsedagen, passa på att tacka alla skribenter/medarbetare som varit involverad i sidan under dessa fem åren:
Jimmy Fors, Bjarki Tordarson, Roland Nordqvist, Björn Velander, Martin Klinteberg, Samone Falkman, Simon Sandén, William Löfqvist, Leif Karlsson, Robert Schuller, Stefan Christensen, Stellan Jakobsson, Niklas Renstig, Mikael Sjödin, Victoria Jongård, Maria Jönsson, Andreas Bernemyr, Claes Larsson, Fredrik Nilsson, Sebastian Persson, Philip Gadd, Adam Sjöstedt – Har jag glömt någon nu?

Dessutom vill jag naturligtvis tacka alla i Helsingborgs IF, spelare, ledare och administrativ personal som ställt upp för oss, för vårt jobb med sidan. Jag vill även rikta ett tack till de personer inom mediasfären jag fått kontakt med och som gett bra input, mentorskap och hjälp, till mig och oss som amatörer och “hobbyjournalister”.

Men det största tacket vill jag naturligtvis ge ALLA ER läsare, som gjort “arbetet” ännu mer inspirerande och roligt, tack vare er feedback och ert intresse över vad vi på Allt Om HIF skrivit och berättat om – TACK!

Nu kör vi vidare och hoppas få fortsätta vara en del av “HIF-familjen” och en del av ER läsares vardag!

bbl_fredrik_ymer

 

 

1 kommentar

  1. Det låter bra och får gratulera så mycket och hoppas på många lyckliga rödblåa år till ute på webben för AOH -:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*