Holgersson och Wahlstedt nära nytt kontrakt

Helsingborgs IF är på väg att förlänga med två guldhjältar. Såväl Markus Holgersson som Erik Wahlstedt är nära att skriva på nya kontrakt. “Det är positiva samtal som pågår”, säger klubbdirektören Paul Myllenberg till eurosport.se.

Markus Holgersson fick spela en avgörande roll under guldåret. Dels som ytterback, dels som mittback med olika partners har han på sätt och vis varit limmet som har hållit ihop en backlinje där spelare lämnat och haft skadeproblem. Nu sitter han på ett utgående kontrakt.

– Vi hoppas at tvi ska komma överens med Markus. Kontakterna har varit positiva. Markus har varit väldigt bra för oss så vi såklart att han stannar, säger Paul Myllenberg.

Vill han stanna?

– Vi hoppas ju det och det är de signalerna vi har fått också.

En som har gjort klart att han vill stanna i HIF är Erik Wahlstedt. Veteranen har också ett utgående kontrakt och ytterbacken ser ut att bli kvar i klubben.

– Det har också varit positivt. Vi pratar om ett ettårskontrakt och tar ett år i taget där. Erik har ju varit friskare i år och har varit gudomlig när han har spelat.

Wahlstedt har gjort klart att det är en fortsättning hos svenska mästarna som gäller eller så lägger han skorna på hyllan och HIF har inlett samtal med 35-åringen om en karriär inom  klubben efter han lägger av, men först ser det alltså ut att bli minst ett år till som spelare.

(Saxat från Eurosport.se)

1 kommentar

  1. Signa upp bägge herrarna med en härlig inställning som gör sitt jobb, aldrig klagar och har ett röd-blått hjärta som bankar med gyllene taktfasta slag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*