Enligt vad AOH erfar så är HIFs utvecklingschef, Jens Karlsson, klar för ett uppdrag i den norska klubben Bodö/Glimt under kommande säsong

Det är twitterkontot Tränarkarusellen som lyfter nyheten som, vad AOH erfar, stämmer. Jens Karlsson, som under delar av förra säsongen var assisterande tränare i HIF och numera utvecklingschef för våra U13-U19, ska enligt uppgifter vara klar som ny huvudtränare för den norska succéklubben Bodø/Glimt. Det skall dock inte handla om A-laget utan snarare klubbens P19-lag.

Karlsson, som funnit i klubben sedan 2008 och har bla varit assisterande tränare i vårt U17 lag och huvudansvarig för HIFs U19. Vad AOH förstått så påbörjar Karlsson sitt uppdrag från den 1 Januari

Vi på AOH önskar Jens lycka till i sin nya roll

AOH drivs, sedan 2009, på ideéll basis. Vill du ge oss en applåd kan du alltid swisha en slant till 0703890866. Tack!

Föregående inlägg Proffskollen Vecka 46
Nästa inlägg Krafth inhoppare när Sverige föll mot Frankrike

En tanke på “HIFs utvecklingschef lämnar för nytt uppdrag