HIFs ungdomsavdelning bidrar till Fullsatt Olympia

Även ungdomsavdelningen har varit med och bidragit till morgondagens internmatch Foto: AOH Media

Parallellt med Kärnans, och HIFs, försäljning av biljetter till morgondagens match så har även HIFs ungdomsavdelning varit aktiva. Under kvällen kunde man redovisa sin “egen” försäljning och köpte närmre 370 biljetter till internmatchen 

Sedan i måndags har samtliga ungdomsspelare, tränare, och föräldrar, fått en möjlighet att bidra till Kärnans kampanj #FullsattOlympia. Det är ledarna Robin Stolt, Patrik Abrahamsson och Max Linden som ligger bakom initiativet och när man räknat samman alla bidrag så visade sig att man kom upp i hela 368 biljetter. Med detta tillskottet så är klubben nu upp i hela 8013 sålda biljetter till den internmatch som spelas på Olympia med start klockan 18.00 imorgon.

Under gårdagen presenterade dessutom HIF de två kommentatorer som man anlitat att leda webbsändningen. Det handlar om chefsscouten, Adil Kizil, och den förre anfallaren, och numera U19-tränaren, Alvaro Santos

Alvaro Santos och Adil Kizil debuterar som “Tv-kommentatorer” i samband med morgondagens internmatch Foto: Johan Lilja

“Det är två debutanter som kommer följa och rapportera från matchen men utanför kommentatorsbåset är det svårt att hitta två personer med mer kunskap om spelarna som kommer att beträda Olympias gröna matta på torsdag. Till skillnad från ett vanligt kommentatorsuppdrag har Alvaro och Adil daglig inblick i vår förening, så vi kan utlova härliga och spännande analyser. Till detta kan vi även tillägga otaliga timmar på träningsplaner och matcharenor så det är två erfarna fotbollsprofiler vi har att göra med”

Adil Kizil ser fram emot uppdraget:
– Det ska bli roligt att få dela den här upplevelsen med supportrarna och att få göra det tillsammans med en HIF-legendar kan inte bli bättre, säger han och hälsar att han kommer komma väl förbered till torsdagens nya utmaning och hoppas att supportrarna gör detsamma.

Hur många biljetter ska du ha?
Swisha 50kr/biljett till 123 633 62 18

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*