HIFs årsmöte: “Klubben köper loss van den Hurk”

Anthony van den Hurk Foto: Johan Lilja

Det var sagt att han skulle anlända i lagom tid till den Allsvenska omstarten. På kvällens årsmöte avslöjade HIF att man köper loss anfallaren Anthony van den Hurk, i förtid, och därmed är den notoriske målgöraren klar för spel redan kommande vecka

Redan i början av Februari stod det klart att HIF värvat den 27-årige anfallaren Anthony van den Hurk från holländska MVV Maastricht. Kontraktet skrevs på tre år och skulle börja gälla från den 1 Juli. Redan på ett tidigt stadie aviserade dock klubben att man gärna hade sett att anfallaren anslöt innan de Allsvenska premiären.

Sedan affären blev klar så har van den Hurk fortsatt ösa in mål i den holländska andradivisionen. Nu är han uppe på 17 mål, efter 27 matcher, och dessutom, under gårdagen, utsedd till ligans främsta spelare för omgång 20-28. Med andra ord verkar HIF ha gjort ett riktigt kap innan spelaren ens anlänt till klubben. Nu står det dessutom klart att HIF köper loss honom omgående vilket innebär att han, rent praktiskt, kommer kunna medverka reda i den Allsvenska premiären.

Vi, på AOH, hälsar Anthony välkommen till Skånes Stolthet och önskar honom lycka till i sin nya klubb

AOH drivs, i stor utsträckning, på ideéll basis. Vill du ge oss en applåd kan du swisha en slant till 0703890866. Tack!

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*