HIF vill förlänga Khalilis avtal

Abbe Khalili är en av spelarna, de senaste åren, som lämnat HIF för en proffskarriär Foto: Samone Falkman

I veckan som gick började det cirkulera ett rykte om att Bröndby skulle vara  intresserade av Abbe Khalili. Vilket får HIF att gå ut och deklarera att man vill förlänga 21-åringens kontrakt. 

Foto: Samone Falkman
HIF vill förlänga Khalilis kontrakt.
Foto: Samone Falkman

Abbe Khalili kom till HIF i vintras och fick då ett kontrakt på sex månader med option på ett år till. En option som HIF ensamt bestämmer över, vilket betyder att Khalili är HIFs i ett år till efter sommaren. Men Jesper Jansson öppnar för ett ännu längre avtal. “Ja, precis, men jag vill skriva ett längre avtal och då är det lite andra förutsättningar på det avtalet och det har vi inte diskuterat än. När jag satt och förhandlade fick jag bara lov att skriva under vissa premisser på grund av ekonomin.” säger sportchefen till Helsingborgs Dagblad. 

Abbe Själv säger att han är glad över möjligheten till att förlänga med HIF och säger att han trivs med tillvaron. “Det har känts bra på matcherna och jag har fått förtroende både av laget och tränarteamet.” säger Khalili till HD. 

När kan kom till klubben ville han vara med och hjälpa laget slåss om SM Guldet. Något han står fast vid. “Man vet ju aldrig, i fotboll kan det vända snabbt. Tar vi en trea mot Mjällby kanske vi tar en trea i nästa match och så helt plötsligt är vi med däruppe.”

Björn Velander BBL

 

1 kommentar

  1. Allsvenskan är allsvenskan så allt kan hända, men med tanke på den form MFF visar nu så lär det bli tufft att slåss om guldet. Men kan tryggheten bakåt infinna sig samt det offensiva spelet komma igång, poängen ramlar in & resultaten går HIF:s väg, så kan det absolut bli toppstrid (typ plats 3-4) – men först & främst gäller det att fokusera på göra jobbet mot Mjällby på söndag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*