HIF återvänder till Spanien

Precis som inför förra säsongen så vänder HIF sina blickar mot Spanien när det vankas träningsläger. Denna gången handlar det dock inte om fastlandet utan det är på Mallorca som HIF skall slipa förberedelserna inför den Allsvenska comebacken.

Förra årets läger, i spanska Salou, kommer knappast gå till historien som ett av klubbens främsta. Dåliga faciliteter, vattensjuka planer och usel mat var bara några av de kommentarer man hörde från personer med anknytning till klubben. När de så var dags att börja planera för årets läger vände man istället blickarna mot Mallorca och RCD Mallorcas anläggningar. Även om värdklubben numera håller till i Segunda Division så anses både anläggningen och upplägget hålla hög klass.

Vad avser boendet så är det en av våra fd klubbdirektörer, Kjell Jakobsson, som tar emot laget på sitt nyrenoverade Hotel Feliz. 2003 blev han tillfrågad om att kliva in i klubben och jobbade, som operativt ansvarig, under två och ett halvt år. Numera har han ingen direkt anknytning till klubben utan står, som ägare, istället bakom bla Hotell V, The Vault och Barfota. Samtliga välkända landmärke i Helsingborgs Hotell- och nöjesliv. Hotellet på Mallorca tog familjen över 2009 och, efter en rejäl resa, räknas Hotel Feliz numera som det kanske främsta hotellet på ön.

Lägret pågår mellan den 6 och 14 Mars och man planerar även in en träningsmatch mot klubbens reservlag. Här är dock ej matchdag spikad.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*