Helsingborgare – upp till bevis

Sedan tidigt 1950-tal har Helsingborg IF haft en trogen publikskara. Och även om klubbens prestationer inte har hållt högsta standard genom åren, så har publikunderlaget alltid funnits. Vi skriver dagens datum till 2011-09-15. Doften av guld slingrar sig nerför Kärnans trappor, på ett vis som inte har känts sedan 1999. Och så läser vi i HD att den gemene Helsingborgaren kan gå miste om festen?
Ett guld är på god väg att bärgas. Det har varit en oerhört lång säsong. Men det kvarstår fortfarande ett antal matcher och poäng att spela om – innan vi kan börja fira.

Mjällby härnäst hemma på söndag. Elfsborg borta onsdagen därpå, följt av ytterligare en bortamatch mot Gais. Och för dem som har missat informationen så arrangerar HIF, tillsammans med supporterklubbarna Kärnan och HIF-vännerna en gemensam tågresa. Priset är 230:- och motsvarar 3,43 avslagna pints på valfri lokalsylta på norr.

Vill du att HIF skall ta guld i år? Vill du att Sverige äntligen skall få en representabel kandidat i Europa? Gör då din plikt och köp biljett nu. Arrangörerna behöver ditt stöd för att tåget skall rulla.

2 kommentarer

  1. Klart man ska stödja bästa sättet att dra på bortaresa – ska fixa biljett i helgen/början nästa vecka & se om man inte kan locka med sig 2 polare…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*