Härligt att vara HIF:are just nu!

Återigen så är Coopers återkommande intervju med Bosse den utan tvekan bästa regelbundna inblick vi får i HIF, visst är jag uppenbarligen part i målet men inslaget är av hög klass. Bosses sätt att öppet berätta om vad han tycker och tänker om allt som rör HIF är uppfriskande att läsa. Intressant idag är hans sågning av den lokala pressen och visst borde bevakningen av ett HIF på 3:e plats i Allsvenskan kanske ges mer utrymme och djupare analyser. Folk som vill och kan skriva bra om HIF finns det ju uppenbarligen ( Sjölin, SvenskaFans redaktionen och Presidenten och även vi på AOH). Ni läsare ska veta att vi verkligen uppskattar ert engagemang och er positiva feedback, framförallt eftersom vi vet att ni efterlyser kvalité kring HIF.

***

Ett par dagars vila men nu är det snart dags för HIF att gå upp på mattan igen, på torsdag tar klubben sig vidare i Euro Leauge och sen väntar en viktig match mot Gefle i helgen. Det kommer anlända en eller ett par spelare innan fönstret stänger, det känns inte som en alltför vågad gissning. Personligen hade jag gärna sett att man värvade en ytterback utöver den anfallare som verkar vara av högsta prioritet. Där har du en fråga till Bosse Cooper, vad han tycker om ytterbackarnas insats i år. Nilsson och Ekstrand tillsaVimmans med Hansson har hyllats men ändå släpper HIF in mycket mål, vad återstår att se över? Ytterbackarna!

***

Blev inget med Erton och jag är inte särskilt besviken…

***

Vilken höst det kan bli för HIF med tanke på alla tävlingar som man har fullt upp med. Henkes sista månader av karriären (?) kommer innehålla mängder av matcher och Henke kommer verkligen få chansen att visa upp sig en sista vända…

***

Vi beklagar att rapporter från U21 och träningar lyser med sin frånvaro. Vi är underbemannade på den fronten för tillfället och sommarjobb för oss studenter innebär en hel del jobb både i veckorna och på helgerna, vilket gör det svårt med framförallt träningsrapporteringen. Men förhoppningsvis kan vi få igång detta under hösten. Som vi tidigare nämnt så söker vi någon som brukar närvara vid träningar och U21 matcher, vill du inte skriva så räcker det med rapportering till oss som vi sedan skriver. Hör av dig om du vill hjälpa oss att bli ännu bättre!

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*