Hänt i veckan

Veckan inleddes med en makalös derbyseger inför ett proppfullt Olympia. Även om vädergudarna inte var på sitt bästa humör denna kväll, så värmde såväl spelet på plan, som stämningen på läktarna. Intrycken i efterhand var behagliga. Serieledningen ett faktum och känslan av stabilitet hade åter gjort sig påmind.

Det blev trots farhågor inför, ett lugnt derby. Rubrikerna dagen efter kom äntligen att handla om det som borde vara en självklarhet vid derbyn – festen. Lite smolk i bägaren blev det trots allt när det framkom att flera stolar hade förstörts på sektion 37. En insamling har startats för att täcka kostnaderna och jag utgår från att de som varit delaktiga i skadegörelsen gör rätt för sig. För inte är det meningen att vår klubb skall belastas med onödiga kostnader, från dess egna supportrar.

AOH har efter drygt ett år på nätet haft sitt första redaktionsmöte, i Stockholm. Inte helt logiskt kan tyckas, men nu blev det så mest av en slump. Dessvärre kunde inte samtliga närvara, men detta till trots blev det en givande helg.

AOH´s Facebookgrupp närmar sig (i skrivande stund) sexhundra personer. Det tyder på att vi har många trogna läsare och att vi gör något rätt. Det är vår absoluta förhoppning att vi även framöver kommer att kunna erbjuda Er läsare intressanta och aktuella nyheter kring den allra vackraste av föreningar. Ett innerligt tack från oss – till Er.

Ännu ett toppmöte väntar imorgon och denna gång är det Listerlandets stolthet som gästas. Före detta HIF:arna Peter Swärdh och Markus Ekenberg kommer säkert att vilja sätta käppar i hjulen för årets enda kvarvarande segermaskin. Marcus Lantz är avstängd och ersätts troligen av May Mahlangu, som i sådant fall gör sin första startmatch för året. Vid seger imorgon distanseras avståndet till tvåan med fem poäng och förklaringen till varför det gick som det gjorde får du som vanligt i “Conny – dagen efter”, på tisdag.

Är det något ämne du vill att vi skall ta upp här på Allt Om HIF, så tipsa oss.
Nu håller vi tummarna för ännu en fantastisk vecka.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*