Hallå där Roar Hansen…

…tränare i Värnamo, HIFs motståndare i den nästsista omgången av Superettan. 

Hur är stämningen i laget inför matchen?

Ja, det hela är spännande. Vi har gjort en fantastisk höst och satt oss i en position där vi kan säkra en kvalplats. Får vi ett lyckat resultat kan det bli ännu bättre.

Hur mycket tänker man på allt runt omkring med kamp om kvalplatsen? Eller fokuserar man på nästa match som den gamla klyschan säger.

Det kanske är en klyscha men vi tar en match i taget och för oss är det inte riktigt en klyscha då vi hade fem poäng på första 15 matcherna. Vi har många nya spelare sedan dess och med detta har det kommit en utmaning med den nya gruppen som har gjort att vi fått ta en match i taget. Vi har fått fokusera på att sätta ett spel och lära känna varandra. Vårt fokus har fått ligga på vårt lags prestation för allt det andra kan vi inte påverka och detta har vi levt med sen i somras.

Ni möter ett HIF som är klara, även om de slåss om förstaplatsen. Påverkar sånt tankarna om matchen?

Nej inte alls. Skulle någon tänka så kommer jag inte tillåta detta utan vi måste fokusera på vad vi ska göra och på vår prestation. Sedan tittar vi givetvis på hur HIF spelar och att dom är klara är kul för dem och välförtjänt men det är inte något vi tänker på.

Någon spelare i Värnamo vi borde se upp med?

Vi har fått in lite nya och det finns flera stycken intressanta spelare. Jag ser det dock som att vi är laget Värnamo med det nya laget och den nya gruppen. Vi är delad trea i hösttabellen och det är en kollektiv prestation som gjort det möjligt. Självklart skulle jag kunna nämna den och den spelaren men det känns orättvist.

Hur tror du matchen slutar?

Hahah, jag hoppas självklart att vi vinner. Något annat kan jag inte säga.

Som vanligt har vi, i samarbete med NordicBet, plockat fram en AOH-special inför morgondagens möte på Finnvedsvallen. Med två matcher kvar av sin aktiva karriär så kan vi inte låta bli att unna Mikael Dahlberg ett mål till. Spelet når du genom att klicka på bilden

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*