Hallå där Peter Krantz…

…lagledare för HIFs veteranlag som har två intensiva helger framför sig.

– Det stämmer! Först spelar vi förmatch ute i Mörarp på lördag och nästa helg så spelare vi mot Högaborg som en del i deras 90-års firande.

Svårt att få i hop ett slagkraftigt lag?

– Nej då! Intresset ibland gamla HIF-spelare är stort så vi lär komma med ett snarlikt lag som det som spelade mot Vejby för några veckor sedan. Däremot saknas några spelare på lördag såsom Chrisse, PeO och Daniel Andersson som har fullt upp med att träna vårt A-lag.

När går matchen på lördag och var?

– Matchstart klockan 12 på Vidablick. Denna gången blir vi förmatch till deras A-lag som möter Kvidinge, klockan 14, samma dag. Men klart att höjdpunkten på Mörarpsdagen är när HIF spelar.

Vilka spelare kan Mörarpsborna förvänta sig att få stifta bekantskap med på lördag?

– Jag inväntar fortfarande besked från bla Conny Rosen, Alvaro och Micke Hansson men Henrik Larsson, Ragge, Fredrik Elgström och ett helt gäng till har gett klartecken inför helgens match.

Och vad gäller mot Högaborg då? Där är ju en del spelare som har "hjärtat" i båda klubbarna.

– Jo det stämmer. Tyvärr så tvingas Henrik Larsson lämna återbud då han är upptagen den helgen. Men vilka som ska spela med oss och vilka som representerar Högaborg är inte riktigt klart. Vi har ju spelare som Niklas Nihlen, Dejan Pavlovic och Björn Hofvendahl som spelat i båda föreningarna tidigare så det blir för dem att bekänna färg vilka dom brinner mest för haha.

Till denna matchen tror jag nog att vi även kan få med våra A-lags tränare samt även en eller annan överraskning.

Matchen börjar i alla fall klockan 13.00 och spelas på klassiska Harlyckan i Helsingborg och det är fri entre som gäller.

Jag vet att du även håller i en, för säsongen, ny företeelse med mobila infodiskar utanför arenan på matchdagar?

– Stämmer! Vi har en infodisk utanför norra och en utanför södra. Där bemannar vi diskarna med fd spelarprofiler och lite andra intressanta personer. Målet är att hjälpa besökare till rätta, tjata fotboll osv. Nu på torsdag så står jag själv där med bla Oskar Rönningberg i egenskap av tidigare spelare men nu även styrelseledamot så alla är välkomna att besöka oss.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*