Hallå där Fredrik Björck…

…assisterande tränare i Örgryte med ett förflutet som backklippa i HIF!

Grattis till en imponerande inledning på säsongen – hade ni förväntat er en så bra start?

-Tack så mycket! Nä om jag ska vara ärlig har det väl gått bättre än förväntat. Att potential fanns visste vi, men att det skulle gå så snabbt att spela ihop oss har överraskat lite.

Vad är/var målsättningen för 2018?

-Vi har ingen uttalad målsättning, vi vill såklart ha en förbättring från förra året. Men vi lägger större vikt vid hur vi beter oss under match och träning snarare, att vi jobbar hårt för varandra och behandlar varandra och andra väl.

Vad säger du om HIFs, något knackiga, inledning?

-Det är ju alltid en utmaning när man är favorittippade, du får inget gratis. Sen är det ju väldigt inspirerande att komma till Olympia, vilket kan göra att dom får en extra tändvätska (kanske speciellt för mindre klubbar?)

Ni kommer till Olympia som serieledare – magkänsla inför matchen?

– Vi har en bra känsla i truppen, alla har tränat på bra och ser pigga ut. Sen är detta kanske den på förhand svåraste bortamatchen i år, så vi är väldigt ödmjuka inför uppgiften.

Du spelade närmre 50 matcher för HIF under perioden 2005-2007. Hur minns du den tiden?

-Jag stortrivdes både i klubben och staden, och vi (jag och min fru) brukar ta en helg i sundets pärla åtminstone en gång om året.

Någon kontakt med klubben i dag?

-Inte jättemycket tyvärr, Rönningberg har jag sporadisk kontakt med. Men det brukar bli många kära återseenden när jag väl är nere.

Någon speciell, i ÖIS, som Olympias publik bör ha ett extra öga på?

-Vi har några fina fotbollsspelare, men våran största styrka är nog kollektivet ändå.

Vågar du dig på att tippa utgången av kvällens match?

-Aldrig ?

Givetvis har vi, i samarbete med NordicBet, plockat fram en AOH-special till dagens match. Denna gången siktar vi på hemmaseger och att Andri Runar Bjarnasons känsla för målet håller i sig. Klicka på länken ovan för att komma till spelet

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*