Granen och Edman stöttar Radiohjälpens insats mot corona

Vill du bli ägare till en tröja som Andreas Granqvist använde i EM-kvalet? Eller Erik Edmans från tiden i Wigan? Nu har du chansen att buda hem tröjorna via Radiohjälpens insats mot corona

Det är den välkände journalisten, och mannen bakom boken om klubbmärken , Leonard Jägerskiöld som, tillsammans med Radiohjälpen och Tradera har lagt upp en auktion med idrottares använda ok/eller signerade tröjor där pengarna, oavkortat, går till insatsen mot Corona. 

Drygt 30 nuvarande och fd spelare har donerat tröjor varav två spelare, Andreas Granqvist och Erik Edman, har anknytning till HIF.

Andreas Granqvist
Photo: Vegard Wivestad Grøtt / BILDBYRÅN / kod VG / 170392

Svenska landslagsmannen Andreas Granqvists använda landslagströja. Tröjan är från EM-kvalet mot Färöarna. Inför EM 2020. Ett EM som Sverige tog sig till utan större besvär. Tröjan är skänkt direkt av Andreas Granqvist till förmån för Radiohjälpens insats mot corona. Pengarna för tröjan går oavkortat till Radiohjälpen och deras stöd för riskgrupper.

Vill du buda på Granens tröja når du den auktionen här 

Landslagsmannen Erik Edmans använda matchtröja från sin tid i dåvarande Premier League-klubben Wigan. Edman avslutade en sublim utlandskarriär innehållandes Torino, Karlsruhe, Heerenveen, Tottenham och Rennes med två år i Wigan. Edman spelade 57 landskamper och noterades för ett mål. Tröjan är skänkt direkt av Erik Edman till förmån för Radiohjälpens insats mot corona. Pengarna för tröjan går oavkortat till Radiohjälpen och deras stöd för riskgrupper.

Vill du buda på Edmans tröja, från tiden i Wigan, så gör du det här 

AOH drivs, sedan 2009, på ideéll basis. Vill du ge oss en applåd kan du alltid swisha en slant till 0703890866. Tack!

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*