Gott Nytt År till Er alla!

Nu när de sista flämtande timmarna av året och decenniet går mot sitt obevekliga slut vill vi på AOH passa på att önska Er alla ett ritkigt gott nytt år! Vi vill också tacka för det gångna året, vårt första. TACK!

Allt Om HIF startade upp i april 2009, med ambitionen att ge er läsare ett bra komplement till övriga HIF-sidor och media.
Det har naturligtvis varit på uppåt och neråt och lite sisådär med vårt arbete. Men det är ganska naturligt då vi alla är engagerade i mycket annat och kör AOH på ideéll basis. Men jag är övertygad om att vi har i alla fall bidragit med något lite på vår HIF-himmel.

Vi ser fram emot ett 2010 med tillförsikt. Mycket av vårt skrivande är ju naturligtvis beroende på vad som händer och sker med HIF, och det är ju inte att säga för mycket om jag tycker att säsongens sista månader varit ett rent kaos. Året 2009 var väl ingen höjdare varken sportsligt eller organisatoriskt? Men å andra sidan så behövs det skitår för att kunna uppskatta de bättre åren mer…

***

Vad gäller AOH’s nästa säsong så har vi fortfarande ambitionen att bevaka träningslägret i februari, detta till trots att sponsringen inte blivit i den grad vi önskat. Alla ni som redan “sponsrat” kommer få ett mail i mitten av januari hur läget ligger till.

Allt Om HIF välkomnar dessutom ytterligare en medarbetare som kommer att hjälpa till att bevaka och ha åsikter om världens finaste klubb. Han kommer att presentera sig själv i ett kommande inlägg.

Vi har förutom ovanstående, en del annat nytt på gång, men de kommer presenteras när det blir aktuellt.

***

Så, slutligen. Ha en underbar nyårshelg, och ta det lugnt med det pyrotekniska!

— AOH genom Fredrik Ymer —

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*