Att skriva om sig själv…

…är aldrig lätt. But here goes!

Mitt namn är Mikael Sjödin, född, uppväxt och boende i denna underbara stad som heter Helsingborg.

Jag är 38 år och började gå på Olympia regelbundet i mitten på 80-talet och fram till slutet på 90-talet så var det endast Södra stå som gällde, sitter numera på Östra med min far och mina bröder. Missar sällan en hemmamatch om det går att undvika. Tyvärr ser jag dom flesta bortamatcher på tv, men det fanns en tid då man åkte till höjdarmatcher som Ljungby-HIF och dylikt, men det ligger långt tillbaka i tiden. Tyvärr är det svårare nuförtiden att parera in resorna med livet i övrigt men bortaderbyt mot lillebror försöker man alltid se på plats!

Fick frågan av Ymer ifall jag var intresserad att skriva lite på AOH och efter 2 sekunders betänketid så sa jag ja! Bara att hoppas att ni läsare kommer att vara intresserade av det jag skriver, det återstår att se.

Vad kommer jag att skriva om då?

Det kommer variera så klart, det beror på vad som dyker upp i huvudet just då.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*