Glöm inte matchdagsswishen – fina priser i potten!

Foto: Johan Lilja

HIF-supportrarna, Björn och Daniel, startade matchdagsswishen i samband med premiären mot Varberg. Tanken är att fortsätta köra detta lilla projekt fram tills dess att publik är välkomna till Olympia igen. Nu hoppas de att fler hänger på…

I efterdyningarna av Söndagsswishen valde två supportrar att istället dra igång en ny aktivitet – Matchdagsswishen! Förra insamlingen gav ynka 4125:- så nu ökar man takten rejält och hoppas även på att spelet skall bidra till ökat intresse för aktiviteten.

Alla ni som vanligtvis tänkt besöka Olympia idag, och spendera era pengar där, skickar helt enkelt ett förväntat belopp till nummer 1236336218. Märker ni swishen med “Matchdagsswishen” så är ni även med i utlottningen av en hel låda med Grillkorv från SP Chark för sommarens härliga grillkvällar (här drar vi dessutom två vinnare av varsin låda), Även Carlsberg har visat sig villiga att bidra med okänd mängd Ramlösa för att släcka törsten med under varma dagar! Vinnare utses så snart vi kan sammanställa de som bidragit. Fler sponsorer och fler fina priser kommer dyka upp framöver. Vinnare kontaktas så snart vi har det klart vem som plockar hem detta. och upphämtning av vinsterna sker inom Helsingborg! Alla som kallar sig Helsingborgare förväntas såklart att bidra med vad ni normalt gjort av med! 

 

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*