Förre detta Akademiprodukter lånas ut…

Det svenska transferfönstret är öppet och många klubbar jobbar just nu hårt med att få till sina lagbyggen inför en höst som alltid blir tuff. 

Med HIF-ögon har den senaste veckan inneburit att två förre detta HIF-produkter lånas ut för att få speltid. Den ene av de två är Axel Sjöberg som hade svårt att få speltid i ett HIF som precis hade nått uppflyttning till Allsvenskan 2019 och därför samma år flyttade till Frej. Efter ett år  hämtade Jesper Jansson in honom till Hammarby från just Frej som var samarbetsklubb på den tiden. Men väl i Hammarby har Sjöberg haft svårt med speltiden och därför väljer man från Hammarbys sida att låna ut honom till Superettan-klubben Brage.

Den andre är 25-åringen Elias Andersson som även han har haft svårt med speltiden det senaste året. Andersson hämtades in till Djurgården från Sirius inför säsongen men konkurrensen på Djurgårdens innermittfältet har varit lite för tuff för Elias. Därför väljer man att låna ut honom till ett Mjällby som just nu ligger risigt till i Allsvenskan. Här kan källor till AOH berätta att HIF har varit intresserade av en rödblå återkomst för Elias Andersson som spåddes som en stor talang under sin tid i HIF men som istället lämnade för Varbergs Bois inför säsongen 2016. Elias själv ska dock främst ha varit mer intresserad av fotboll i högsta divisionen. Det blev därför till slut Mjällby.

Stöd oss på Patreon så vi kan fortsätta vår bevakning av världens finaste förening!

 

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*