Förlust i U-21 match mot IFK Göteborg

Det var ett HIF med många A-lagsspelare som igår spelade mot IFK Göteborg men insatsen lämnade mycket kvar att önska. HIF kom inte alls upp till standard och förlorade med 2-0 efter att Göteborg gjort ett mål i varje halvlek. 

Tränare Tobias Tuvesson var inte alls nöjd med insatsen och säger till AOH att insatsen var dålig.  “De första 20 var vi riktigt dåliga, vi kom in i matchen senare och gjorde en bättre andra halvlek. Genom hela matchen var det dock för många tekniska misstag och vi var alldeles för slarviga. Passningsspelet var också dåligt där passningarna ofta kom bakom spelaren istället för framför.”

Glädjande var dock att lagkaptenen Peter Larsson fick göra comeback och spela första halvleken. Om hans insats säger Tobias Tuvesson följande: “Han såg okej ut. Det syntes att han var matchotränad och har en bit kvar tills han är 100%. Detta var ett bra steg på vägen för honom och det var bra att få lite matchtempo och få känna på maxlöp.”

peterlarsson2
Peter Larssons comeback var ett av få glädjeämnen i gårdagens match

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HIF:s startelva: 1. Kalle Joelsson – 32. Gustav Jarl, 26. Peter Larsson, 35. Max Anderberg, 4. Fredrik Widlund – 7. Mattias Lindström, 6. Andreas Landgren, 13. Alexander Achinioti-Jönsson, 20. Emmanuel Boateng – 24. Anton Kinnander, 21. Mohamed Ramadan.

Avbytare: 23. Alexander Fioretos, 25. Yasser Al-Saadi, 27. Yonathan Getachew, 33. Arton Jashari, 34. Vlad Madaras, 36. Henrik Bellman, 39. Ilja Jurisic (mv).

 

 

 

 

 

Albin.evertsson.BBL

 

1 kommentar

  1. Enda andra bra utropstecknet var Andreas Landgren som styrde & ställde på mitten, kämpade & tog några bra egna offensiva löpningar i djupled (något som också skulle behövas mer i A-laget) – annars var det t.o.m. sämre än förra matchen mot MFF där killarna ursäktades av att de möte ett bättre lag, men denna gången var det HIF som ställde upp med ett starkare lag – och då blev även spelet betydligt bättre i andra men igår var det lika bedrövligt hela vägen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*