Förlust för U21-laget

Foto: Bjarki Tordarsson

Det blev en knapp förlust för Erik Edmans mannar när man igår tog emot Kalmar på Olympiafältets konstgräs.

Foto: Bjarki Tordarsson
Lindström missade ett friläge.
Foto: Bjarki Tordarsson

Det var HIF som hade det mesta av spelet och chanserna i halvlek enligt Alltidfullsatt.se. Anton Kinnander slog bollen i stolpen från nära håll och Lindström missade ett friläge.

Men det var Kalmar som skulle komma att göra matchens enda mål. I den 75e minuten på en hörna som Johan Ramhorn nickade in.

“Vi gjorde en jättebra match över 90 minuter. Jämför man med de matcher vi spelade förra säsongen är detta en av våra bästa prestationer. Givetvis är det alltid tråkigt att förlora fotbollsmatcher.” säger Erik Edman till alltidfullsatt.se.

Det är en väldigt tidig säsongsinledning. Tanken med det är enligt vad rik Edman sagt till Helsingborgs Dagblad att man siktar på att gå långt i Svenska Cupen. “Vi har ju en ambition om att gå långt i Svenska Cupen, helst vinna också. Då blir det ett tajt program på A-sidan. Sen börjar Akademi-matcherna i april, så det kommer bli tajt med matchandet för en del av killarna.”

Björn Velander BBL

5 kommentarer

  1. Nästa match spelas på tisdag i Halmstad. Misstänker att det blir på konstgräset på sannarp. Ännu så länge är avsparken satt till 17.00. Hoppas vi ses där =)

1 trackback/pingback

  1. Veckan som gick – Premiären avklarad! : | Allt Om HIF |

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*