Före detta HIF-spelare gratulerar till SM-guldet

SM-guld, SM-guld, SM-guld. Några före detta HIF-spelare skickar varsin hälsning till guldlaget anno 2011, Helsingborgs IF.

Det är riktigt kul att HIF tog SM-guld. HIF kommer alltid att vara mitt lag i Sverige! Jag hoppas också att någon stjäler pokalen denna gång också…

/Arild Stavrum 

 

Fantastisk kul!!! Fullt välförtjänt då de, enligt mig, har varit klart bäst de senaste åren. Ett imponerande lagbygge med några norska influenser, som även var ett lyckat recept -99. Ett Stort grattis till hela den underbara staden, Helsingborg.  

/Magnus Powell

 

– Fantastiskt!!!  Det är dom sjukt värda efter ett kanonår.

/Rade Prica

 

Helt underbart! Äntligen! Nu ser vi fram emot Champions League!

/Nicklas “Liatorparn” Persson

 

Fantastiskt gjort, stort för klubben, fansen och staden. Stort grattis.

/Andreas Granqvist

 

Helt fantastiskt! Guldet är där det hör hemma!! 

/Joel Ekstrand

 

Känner givetvis glädje för HIF, fansen och staden. Är något som legat och bubblat några år och fantastiskt roligt för klubben att vinna i en sådan överlägsen stil, som nästan bara Blåvitt gjorde på sin storhetstid. Det har egentligen inte varit något snack om vem som varit det bästa laget under året. HIF har med sin “modell” lyckats fortsätta vinna och spela bra trots att de sålt av en del av sin startelva. Imponerande!!

/Martin Fribrock

 

– Helt fantastiskt med guldet! Jag är jätteglad för klubben, spelarna och inte minst supportrarnas skull. Stor prestation av spelarna genom hela säsongen. Hoppas att de levererade lika bra på festen i natt! (Natten då HIF hade vunnit SM-guld). Jag är hundra procent säker på att (Mattias) Lindström och “Danne” (Daniel) Andersson inte gjorde någon besviken i alla fall.  

/Fredrik Björck

 

– Jag har inte sett mycket av HIF i år. Att laget vinner Allsvenskan med tre omgångar kvar säger allt. Det är nog det mest välförtjänta guldet på tio år. 

/Eldin Karisik

 

– Det är väldigt roligt att HIF vann Allsvenskan. HIF är en stor klubb i Sverige och de förtjänar titeln.

/Tarmo Neemelo

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*