Fler HIFare till U21-landslaget

Armin Gigovic Foto: Johan Lilja

Idag kom beskedet att Max Svensson får sällskap av ytterligare två klubbkamrater i det stundande EM-kvalet för U21-landslaget

U21-landslaget går nu in i slutfasen av EM-kvalet. Laget har alltjämt en chans på en plats till U21-EM 2021. Då krävs idel segrar i de fyra avslutande matcherna. Under kommande samling väntar Luxemburg och Armenien. I november väntar ny match mot Armenien innan kvalet avslutas borta mot Italien.

I dag kom beskedet att fyra av de uttagna spelarna tvingats tacka nej vilket gör att förbundskaptenerna, Peter Wennberg och Claes Eriksson, valt att plocka in bla Armin Gigovic och Joseph Ceesay från HIF. Därmed får de båda spelarna möjlighet att debutera i vårt U21-landslag

200125 Helsingborgs Joseph Ceesay och Lyngbys Mathias Hebo Rasmussen under en träningsmatch i fotboll mellan Helsingborg och Lyngby den 25 januari 2020 i Helsingborg.
Foto: Christoffer Borg Mattisson / BILDBYRÅN / COP 261

U21-landslaget samlas denna veckan och spelar först en hemmamatch i Helsingborg mot Luxemburg 9 oktober. Därefter väntar en match mot Armenien 13 oktober, en match som till en början var tänkt att spelas i Helsingborg, men som nu har flyttats till Lublin i Polen.

Sedan tidigare är även HIFs Max Svensson med i U21-truppen

Vi på AOH önskar samtliga spelare lycka till med sitt landslagsuppdrag

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*