Får Henke lov att lägga av med fotbollen?

Dagen efter fotbollsgalan, som jag sket i att titta på för övrigt, så “rasar” nu diverse experter och proffstyckare för att Henrik Larsson inte dök upp för att de hade förberett en hyllning till honom.

Henrik hade tackat nej till att medverka i god tid vilket TV4 borde tagit som en vink att han inte kommer att dyka upp där för att mingla med alla andra mediakåta föredettingar och wannabees.

Ola Wenström tycker att Henrik “Sitter och surar 20 minuter från galan” nu vet jag inte om Ola har körkort men att köra från Helsingborg till en åker söder om Malmö tar mer än 20 minuter.

Även om Henrik hade lyckats få Krister Azelius att köra honom.

Get over it!

Henrik vill inte vara med på era spektakel längre och det verkar som om Zlatan också tröttnat på både galor och landslag. Stjärnglansen falnar betänkligt över både fotbollsgalan och landslaget i och med de beskeden.

TV4 skulle ju givetvis när de fick beskedet att Henrik inte tänkte komma blåst av jippot och gjort något om Daniel Anderssons gedigna Italien karriär eller Anders Svenssons kultstatus i Southhampton istället.  De skulle garaterat ställt upp.

Henrik har slutat med sin aktiva karriär, han fick ett värdigt avsked av HIF och han nöjer sig med det vilket TV4 borde insett.

Så låt han nu, precis som fantomen, vandra längs gatorna som en vanlig man!

3 kommentarer

  1. I slutändan så är det Henriks val och att en massa föredettingar sitter och kritiserar gör hela spektaklet än mer oseriöst och skrattretande. Pajasgala som inte har ett uns med fotboll att göra…

  2. Asså dessa föredettingar kan ju gnälla hur mycket dem vill, skit i dem bara (Jag gör det). Pontus Kåmark?? haha vilken pajas!!

    PS: Henke är KUNG!!!

  3. Nu tycker jag ni skall ha överseende med att en Stockholmare inte kan skilja mellan Helsingborg och Malmö. Hur skall stackars Ola kunna veta att det är en bit ner till Percys bygge????

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*