Enligt uppgift: Walid Atta klar för BK Häcken

Walid Atta är klar för Häcken. Enligt uppgift till fotbollskanalen.se läkarundersöks mittbacken på torsdagen. Men ännu är inget bekräftat av BK Häcken.

Häcken har hittat sin ersättare till Mohammed Ali Khan, och HIF släpper ännu en gång en spelare till gamle assisterande Peter Gerhardsson. Mittbacken, Ali Khan,  lämnade som bekant klubben i vintras till förmån för kinesiska Tianjin Teda FC och klubben har sedan dess sökt efter en ersättare.

Walid Atta fick spela i backlinjen igen Foto: Samone Falkman
Walid Atta i HIF:s tröja. Och snart i en gulsvart.
Foto: Samone Falkman

Enligt uppgifter till fotbollskanalen.se har valet fallit på Helsingborgs Walid Atta. Mittbacken är så gott som klar för klubben och kommer att genomföra en läkarundersökning under torsdagen. Klubbens sportchef, Sonny Karlsson, varken bekräftar eller dementerar uppgifterna.
– Det är det gamla vanliga, jag har inga kommentarer för spelare in eller ut, säger Karlsson till fotbollskanalen.se.

Tänker ni plocka in en ersättare till Mohammed Ali Khan?
– Vi har väl varit öppna med att vi kommer titta på det och det gäller även Dioh-frågan. Inte på Diohs position direkt, men vi kanske tittar på något offensivt också. Det är väl det vi håller på med egentligen, försöker se om det är möjligt att få in något som är bra nog, säger Karlsson.

Skulle Walid Atta vara tillräckligt bra för att vara aktuell?
– Det är en bra fotbollsspelare, avslutar Karlsson till fotbollskanalen.se

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*