Elias Andersson ledde sitt P96 landslag till en 4-0 vinst i EM-kvalet

Vi gratulerar Elias Andersson och hela det svenska P96 landslaget som i torsdags vann borta mot Makedonien med 4-0 i EM-kvalet för U17. 

– Bra match idag, vi var riktigt taggade för att verkligen ta den chans vi hade skaffat oss. Det känns såklart jättebra att det gick vägen och det var faktiskt inget snack om saken heller. 4-0 var i underkant sett till hela matchen. Makedonien hade en ruskig ribbträff precis i början från den spelare vi varnade för innan (Makedoniens lagkapten Tauljant Sulejmanov), men vi fick ordning på vårat försvar så han inte fick dominera på det sätt han vill, säger förbundskapten Roland Larsson till svenskfotboll.se
– Spelmässigt sett så finns det ännu mer att ta av i det här laget. Med tanke på det är man extra nöjd att vinna med 4-0 borta i ett EM-kval, men jag vet att vi kan få till vårat spel ännu bättre. Men killarna har varit otroligt bra under veckan här, dom har kämpat på stenhårt i riktigt tuffa förhållanden. Det var 28 grader varmt idag, och det var den klart svalaste temperaturen hittills.

Ett sammandrag från matchen och alla målen ser ni här!

Sveriges startelva: 1 Sixten Mohlin – 5 Johan Ramhorn, 6 Noah Sonko Sundberg, 7 Linus Wahlqvist, 4 Sebastian Ramhorn – 15 Gentrit Citaku, 8 Elias Andersson [K], 14 Isak Ssewankambo, 17 Mirza Halvadzic – 16 Gustav Engvall, 9 Valmir Berisha.
Ersättare: 12 Hampus Strömgren – 2 Jakob Bergman, 10 Marijan Cosic, 11 Anton Jönsson Salétros, 13 Viktor Nordin, 18 Christer Lipovac.
På läktaren (sjuk): 3 Tim Lidell.

bbl_jimmy_fors

 

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*