DM final: Torns IF – HIF (U19) 1-0

Torns IF – HIF (U19) 1-0 

Ikväll mötte vårt U19 lag division två laget Torns IF. Torn är nykomlingar i tvåan men har gått som en raket genom division tre och gör i år stor succé i division två, i laget finner man många gamla Lunds BK spelare, till exempel Ruben Grönevik, Jesper Rendin och Tomas Martinsson.

Det var ett tufft motstånd för U19 laget som fick spela på ett regnigt Klostergårdens IP i Lund där Torn gjorde 1-0 redan i den 19:e minuten genom André Sandstedt på en nick som var helt otagbar för målvakten.

Resultatet stod sig matchen ut efter att Torn mycket med hjälp av sin rutin kunde hålla undan HIF:s unga pågar att på allvar komma in i matchen och målprotokollet, men vi sänder ändå en stor eloge till de unga killarna som tagit sig hela vägen fram till finalen, detta är bra för framtiden där ni är en del av den!

 

 

3 kommentarer

  1. Obegripligt.
    Detta är en HIF-sida och Jimmy Fors nämner icke en enda HIF-spelare som var med i matchen – däremot fyra av motståndarlagets spelare!
    Skicka någon annan att skriva om HIFs matcher!

  2. @Loffe: Egentligen inte så obegripligt, vi hade ingen möjlighet att närvara själva i samband med matchen, ingen från HIF rapporterade från matchen på everysport.com trots att en heltidsanställd mediakille i Tuan fanns på plats. Det var bara Torn som rapporterade under matchen men inga startelvor eller dylikt presenterades om HIF:s U19 lag. Vi försöker i bästa mån rapportera om U-lagens prestationer, men ingen är felfri, detta fel tar jag dock inte på mig då klubben kunde bidragit bättre med anställda på plats.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*