Det ryktas att…

…det var 1:a april igår. Då ska man läsa nyheterna lite extra noga. Men det var väl ingen som blev toklurad ändå?  När vi ändå är inne på den här typen av nyheter följer ett axplock av vad som kom Allt Om HIF till del:

Lantz och Tamboura  kommer under våren gemensamt att ställa ut sina samlingar av gula kort på Stadsmuseet. – “En misstimad tackling är också en tackling.”, säger Lantz i en kort kommentar.

Niklas Skoog har setts på Friskis och Svettis. Om Jörgen Pettersson därmed också överger McDonalds är oklart.  McDonalds har avböjt att kommentera sponsorsituationen tills dess att omfånget…av intäktsbortfallet är känt.

Den allsvenska premiären är nu närmare än på mycket länge, men den 1:a april längre bort…än på ganska exakt ett år. Nåväl, det finns ingen anledning att vänta så länge för de av oss tycker om att skoja lite extra. Därför inför vi på Allt Om HIF traditionen att ha aprilskämt varje månadsskifte. Har ni några idéer till den 1:a maj, tas de tacksamt emot på zeus@alltomhif.se. Håll utkik efter rubriken “Det ryktas att…”!

Till sist…

– I år täpper jag igen. Orden kommer från ingen mindre än HIF-keepern Daniel Andersson i egen hög person. – Yep, i är år det bara guld som gäller, fortsätter Daniel entusiastiskt.  Och visst lär det saknas guld hemma hos Anderssons i Bjuv. Men där finns desto mer silver.  Allt enligt den gamla devisen att tala är silver men att tiga är…guld.

//Zeus

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*