Det finns bara inte

I en HD-artikel anges fd Hammarbytränaren Tony Gustavsson vara en het kandidat till att ersätta avgående Bo Nilsson.

Det skruvade i ryktet är att det inte känns helt främmande och samtidigt ger en klar bild om hur tankegångarna går just nu i vår förening. Har varit inne på det tidigare och detta snarare bekräftar mina farhågor om det nu skulle visa sig att det ens ligger ett uns sanning bakom. Dock brukar man ju säga: Ingen rök, utan eld.

“Enligt uppgifter till Sporten är en falang rädd för att få in en stark tränare som är van vid att ta stor plats och som driver en egen linje stenhårt. Det finns en oro för att det ska leda till konflikter som rör den sportsliga inriktningen.”

Ställer mig lite frågande till att det skulle vara negativt med någon som vill förändra. För det är ju inte som så att mys-pys-mentaliteten som klubben bedrivit, med undantag av just Baxter-eran, har gjort prisskåpet överfullt. Man kan å ena sidan ha åsikter om Baxters mentalitet men det går dock inte att förneka att han åtminstone var på god väg att göra ett sömnigt HIF till ett krigandes och vinnande lag.

Jag förstår inte riktigt när och var klubben har upptäckt en storhet i Tony Gustavssons tränarkunskaper, men det tycks ju vara ett enkelt sätt att hitta folk till tränarstaben – nr 3 på kort tid.

Hoppas innerligen att detta endast är ett elakt rykte som cirkulerat bland de “onda” mediakanaler som finns i närområdet.

Istället borde vi i eftermiddag koncentrera oss på att plocka med oss fem saker hem: Åge, Alvaro och tre poäng.

3 kommentarer

  1. Hmm är precis som OFC lite skeptisk till argumentet att han inte tar plats…
    Men hammarby är väl känt för att att vara ett spelande lag och om jag minns rätt är det väl så HIF vill spela ?

    Och nej jag är inte dum, jag föredrar ju Åge, men ja.. Inte helt främmande med Tony G ändå…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*