Den första dagen på den nya säsongen?

Äntligen så var pinan över! Nåja, det har inte enbart varit en negativ och besvikelsefull säsong. Vi får inte glömma bort guldkornen, serieledning, Henke Larsson, AIK-matchen x2 m.m. m.m.

Nu börjar arbetet för HIF med att ta nya tag inför nästa säsong. Det kommer med all största sannolikhet att presenteras en ny tränare inom en vecka. Jag har nog på det klara vem det kommer att bli…

Och med en ny tränare kommer det nya idéer och nya(?) spelare och förmodligen en allmän nytändning i klubben. Troligtvis, med den nya tränaren på plats, kommer det att bli en mer långsiktig satsning, så vi ska inte förvänta oss underverk redan till nästa säsong. Men vet ni vad? Jag kan köpa en skitsäsong till, bara jag vet att det finns tanke bakom arbetet med mitt HIF!

En del av årets spelare lär vi inte få se till nästa säsong. De jag kommer sakna mest är ju naturligtvis Henke, men också Landgren. Landgren har fått oförtjänt mycket skit denna säsong. Detta till trots att han de faktum varit nästan den bästa centrala mittfältaren under året! Tack för din tid i HIF Landgren och lycka till i Italien!
Nej, jag har inte glömt bort Lantz. Lantz är en klippa när han har en bra dag, men jag tror han stundtals varit hämmad av sin skada så pass mycket att han inte kunna spela fullt ut? Så när Lantz är i sitt ässe, då är det inte många som slår honom på fingrarna.

Övriga spelare som har eller kommer avsluta i och med säsongsavslutningen, det är spelare som vi klarar oss utan…

***

Bosse Nilsson gjorde sin sista match igår som tränare. Jag har sagt det innan och säger det igen; Tack för din tid som tränare Bosse, tack för att du fört upp HIF i finrummet och sett till att vi stannat kvar!
(Det finns de som tycker Henke skulle stå staty bredvid Rio-Kalle, jag skulle tycka att en trio (med Bosse) hade kanske varit på sin plats?)

***

Allt Om HIF startade som bekant upp inför denna säsong. Vi har väl varvat bra insatser med dåliga, precis som HIF. Mest av allt har det varit en intressant säsong även för AOH. Det handlar inte mycket om att vi ska bli bäst, störst och vackrast. Vår ambition under säsongen har varit att göra något som är intressant och läsvärt. Har vi lyckats? Ja, det är ju så klart upp till dig som läsare att avgöra.
Nu finns det många sidor/bloggar som skriver om HIF. Och det är enbart till det positiva, för då finns det mycket för dig som supporter att frossa i. HIF måste vara den klubb som har flest “supportersidor” på nätet?

Precis som med HIF, så kommer vi nu fram till en tid av säsongen då det inte händer så speciellt mycket på fotbollsfronten. Och detta kommer bli en period av silly season även för oss, förändringar är planerade, och naturligtvis kommer vi att förändra i ett långsiktigt perspektiv. Hur sidan kommer se ut och vara uppbyggd och vilka som kommer att vara delaktiga, det får vi se…

Ni kommer förmodligen märka av förändringar redan denna vecka…

***

Nu startar vi nästa säsong va? Nu kör vi igång och låter det gamla förbli bakom oss och ser fram emot en ny, härlig och intressant allsvensk säsong med VÅRT HIF!

4 kommentarer

  1. Stundtals bäst annars klar två, “Allt om HIF” och “HIF 1907” är de sidor som min webbläsare laddar flest gånger/dag=)

    Tack för i år och lycka till i framtiden!

    Bomschaklalak,
    respekt=)

  2. Äntligen en bra och balanserad artikel till skillnad på allt nattsvart gnällande som dominerat på slutet.
    Bosse är värd allt tack för alla sina tränarår i HIF men nu ser vi fram emot ny tränare, nya idéer och en nystart utan den totalfokus på Henke som genomsyrat de senaste åren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*