Conny – två dagar efter

Det är en nöjd och glad Conny Karlsson som vi talar med två dagar efter hemmamötet med Örebro SK

Vi gör en riktigt bra första halvlek där vi också får utdelning i form av två snygga mål. Frisparken från Chrisse håller hög klass och speluppbyggnaden till Rasmus 2-0 mål är också mycket bra.

HIF inledde svagt i den andra halvleken vilket ledde till att gästerna gavs en möjlighet att komma in i matchen. En chans de också tog vara på och efter en dryg kvart var reduceringen ett faktum.

Sen tar vi tillbaka kontrollen på matchen och jag tycker nog det var närmare ett 3-1 mål än en kvittering, fortsätter Conny.

Vi var nog flera på läktaren som trodde att Rachid Bouaouzan skulle få mer än ett femminutersinhopp.

Vi hade inte räknat med att Sundin skulle orka löpa i det tempot, så länge, igen. Annars hade bytet kommit tidigare.

På måndag väntar bortamatch på konstgräset i Gävle. Mattias Lindström är indisponibel, vem ersätter ?

Vi bestämmer oss i samband med morgondagens träning. René Makondele är ett tänkbart alternativ, men även May som nu mestadels har spelat centralt kan ta steget ut på kanten.

René Makondele – enligt uppgifter till AOH i veckan så pågår det för närvarande inga diskussioner om en kontraktsförlängning. Samtidigt anges i diverse medier att jakten på anfallare har inletts.

Så är läget gällande Makondele, just nu. Angående eventuella nyförvärv i sommar, så har vi ända sedan jag tillträdde följt vissa spelare på nära håll. Detta är en pågående process och inget som inletts nyligen.

Var letar ni förstärkningar, några fler hemvändare på väg tillbaka ?

Det är spelare i de nordiska ligorna som vi fokuserar på för tillfället. Nej, Alvaro Santos är inte aktuell och inte heller Rade Prica som sitter på ett långt kontrakt med Rosenborg.

Det finns ju även en överhängande risk att bli sönderköpt under sommar-uppehållet. Vi vet ju att flera av de yngre spelarna har ögonen på sig, men finns det något konkret bud på någon av spelarna i dagsläget ?

Vi är ju medvetna om detta och sådan är fotbollen. I dagsläget finns det inte någon konkret förfrågan/bud på någon spelare.

Fortfarande obesegrade när sommaruppehållet tar vid. Får vi då se en mustaschprydd Conny Karlsson i höst ?

Haha, nej jag tror inte det. Jag missade ju själva uppstarten också….

Med detta tackar vi Conny för denna gång och hoppas återkomma med en ny rapport på tisdag.

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*