Conny – samma dag

Vi slog en signal till Conny direkt efter U-21-matchen och fick följande sammanfattning från honom.

Vi vinner med 5-1 och är då naturligtvis ett bättre lag även om LB 07 tar ledningen med 1-0. Khalili gör tre snabba inom loppet av några minuter och han gör tre mål på fyra touch vilket är hyfsat, småskrattar Conny. Rafael gör de andra två och de ska ju kunna göra mål på ett sådant här motstånd. Därför blev jag besviken lite på Douglas insats. Han borde kunna göra större avtryck än vad han gjorde. Jag har svårt att se honom som startspelare i nuläget och det är tveksamt om vi går vidare med honom. Men han ska vara här nästa vecka också och vi får ge honom den chansen att acklimatisera sig.

Detta var i alla fall sista matchen innan uppehållet. Vi kör igång igen den 28 i en recettmatch för Gashi mot Fredrikstad. Då har vi tränat i en vecka (startar den 21 juni).

Vi har ju vårt skadeläge som kommer perfekt nu till uppehållet. Joel lär vara tillbaka på fredag och kommer att delta i U-21-matcherna i landslaget om allt går väl. Hannu sliter med sin huvudvärk från hjärnskakningen. Det var naturligtvis inte bra att han spelade 40 minuter efter skadan, men det är svårt att se vad som händer till och med på repriserna från händelsen och naturligtvis då omöjligt precis NÄR det händer. Men det går i alla fall framåt men han får ju inte träna förrän huvudvärken släppt helt och hållet.

Sammanfattningsvis så var alltså brassens insats inte så bra att vi beslutat oss för att signa honom direkt och jag ser inte honom som en Sundinersättare som det ser ut just nu.

Här fick vi släppa iväg Conny till Kerstin och matbordet!

1 trackback/pingback

  1. Visste du att… | HIF 1907 | Nyheter24

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*