Conny- dagen efter

Vi tog vara på chansen att ringa upp Conny efter matchen i går mot Fredrikstad. Det blev till en kort intervju enligt nedan:

Grattis till segern igår!

– Tack ska du ha.

4-0, var det imponerande?

– Nja, det var betydligt jämnare än vad siffrorna visar. Pär räddade oss vid ställningen 1-0 med ett par riktigt fina räddningar. Två av målen föll dessutom efter att de lyft fram trots att de hade en man utvisad.

Lucas och Abbe har fått chansen..

– Ja och det är inte bara för att det ska så vara. De har imponerat på träningarna och gjort sig förtjänta av dessa inhopp. Intressanta spelare båda två.

Hur ser det ut på skadefronten?

– Hannu är fortfarande inte i träning, May håller på med rehab och är snart i träning. Lantz och Eiswohld har småskavanker och är i full träning vilken dag som helst.

När kommer den etablerade forwarden?

– Haha, ja vi är lite på väg med finansieringen så vi vet vad vi har att röra oss med. Men processen är ännu en bit bort. Vi har inte kontaktat någon spelare men har ett antal intressanta spelare i vårt block, som vi tidigare nämnt.

2,2 miljoner minus för Castan gör väl inte saken bättre?

– Det rör inte en sådan här värvning faktiskt då det handlar om externa finansiärer för att finansiera affären fullt ut. Så det påverkas inte av Castanaffären.

Hur ser det ut inför måndag?

– Lite tidigt än men vi går in för den matchen precis som till alla tävlingsmatcher vi har. Vi deltar med bästa möjliga manskap med tanke på skadesituation och så..

Ja, då får jag väl bara önska er lycka till i fortsättningen och vi hörs!

– Tack ska du ha.

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*