Conny – dagen efter

Hej Conny, det var en konstig match igår.

– Ja men det var kanske bra på sätt och vis att leverera en sån här match med så mycket folk på läktaren. En match som publiken gillar men kanske inte vi tränare.

Min uppfattning var att BP var betydligt bättre än Djurgården.

– Jag kan väl delvis hålla med. BP hade ju mer eget spel med boll. Djurgården skapar ju ingenting i första och tar vara på de läge som bjuds även i andra.

Pär hade det tufft igår.

– Jo, men han kan inte ta något av de mål han släpper in, eller man kan i alla fall inte kräva det. Det var ju trots allt två frilägen. Och det tredje (som var det andra) kom efter en omställning där vi var lite dåligt organiserade.

Gerndts inhopp var väl glädjande?

– Han gör det fantastiskt bra och genom hans insats får vi ju med oss en poäng. Gerndt hoppade in när vi gick ner på en anfallare och drog ner Rasmus som offensiv mitt. Gerndt är en bättre bollmottagare än Sundin och bättre på att hålla kvar bollen i anfallet. Bytet hade alltså inget med att Sundin på något vis var dålig.

Lindström gick ut till min förvåning, han gjorde ju en lysande första halvlek.

– Det är sant men när vi gick över till diamanten på mittfältet föll han bort lite så vi valde att slänga in Wahlstedt som är en fantastisk spelare att ha i truppen. Han går in och gör sitt arbete var han än placeras och gör det klokt och bra.

Lantz utvisning, vad tycker du om den?

– Redan när den inträffade sa vi till varann på bänken att det här kan bli rött. Och det blev det. Han lär väl vara borta de två närmaste matcherna. Tror inte han får fler, eller färre, matcher. Han gick av utan vidare protester så det lär inte bli mer än två i alla fall.

Med Mays spel igår så kanske han inte ens är säker på att ta plats mot Örebro?

– May gör en fullständigt fantastiskt match. Han har spelat 30 minuters b-lagsfotboll sedan i mitten av maj och har varit skadad och levererar ändå som han gjorde igår så han är verkligen med i racet om en startplats.

Några större skador i laget?

– Nej det kan jag inte säga att vi har. May var med och tränade för fullt idag och det kunde man ju inte tro efter smällen han fick av Jonson.

Något annat från matchen, avslutningsvis?

Det ska vara att spelarna klarar av att resa sig från alla motgångar och det sista målet kom utan Lantz- Gashi, Stoffe och Lindström på plan. Truppen är visst inte så tunn…

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*