Conny – dagen efter

Bristol City blev en munsbit för HIF. 4.0 (3-0) skrevs segern till och HIF imponerade, framför allt i första halvlek.

Grattis till segern!

Tack, du om det bryts nu så beror det på att jag sitter på färjan till Danmark.

Man ska inte göra sånt dagarna innan match, det vet du!

– Hehe, nä men jag ska berätta för dig vart vi är på väg. Vi är på väg till Amsterdam för att se ett antal landskamper mellan olika länder med lag som består av för tillfället arbetslösa spelare.

Låter intressant, vilka länder är med?

– Första matchen är mellan Holland och Spanien, sedan deltar Frankrike, Danmark, Slovenien. Italien och Schweiz och något land till. Intressant att se vad det finns för spelare lediga och kanske vi kan hitta ett guldkorn. Men det är inte så att vi är i värvningstagen.

På tal om värvningstagen. Jag har hört och läst att Gerndt är klar..

– Nej det kan jag inte bekräfta. Inget som jag känner till i alla fall.

Men är han en på lyxblocket.

– Med tanke på att alla påstår det så är det bara att bekräfta det. Han är en av flera intresssanta spelare som vi har på vårt lyxblock. Men fråga mig inte mer om vilka det är för du vet ju ändå vilket svar du får. Hehe.

Jo, det antar jag så vi går vidare till matchen.

– Vi gjorde en mycket bra första halvlek där vi spelade ett spel som gav oss både mål och chanser. I andra halvlek blev det kanske lite för många byten så det blev inte någon riktig rytm. Roligt att Oscar (Berglund) levererar och tar ju en straff. Abbe Khalili har tagit stora kliv sedan midsommar och är med och konkurrerar om en startplats på det centrala mittfältet.

Oscar, stannar han?

– Det vet jag inte. Han vill ju spela a-lagsfotboll och det kan man inte klandra honom för men samtidigt byter man inte ut Pär när han har varit så bra som han varit. Det är jobbigt att vara andremålvakt. Som utespelare får man nästan alltid chansen till inhopp och att ta sig till a-laget, det är betydligt tuffare som målvakt. Men Oscar verkar trivas i föreningen.

Hur står det till på skadefronten?

– Alla spelare är i full träning men skadeeländet kommer förmodligen att märkas i en orytmiskt lagd höstsäsong. Vi spelar 22-26-2 och 5:e och spelare med skadehistorik har inte fått den grundträning som vi önskat och då finns risken för förslitningsskad….

Och där bröts samtalet då Conny alltså är på väg till Amsterdam för arbetslösafotbollsspelares landskampsturnering..

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*