Chansa lämnar i Juni…

Som första svenska sida kan vi publicera en intervju gjord av en av Sydafrikas största fotbollssajter där Isaac Chansa avslöjar en del om sin framtid. Uppenbarligen har Chansa bestämt sig för att lämna HIF i Juni och att pågående säsong därmed är hans sista i Sverige. Enligt Chansa så är det främst den ekonomiska biten som gör att han bestämt sig för att försöka lämna i Juni. Vidare berättar Chansa att han har förhandlat med Orlando Pirates i över en månad men att det även finns andra intresserade klubbar. Hela intervjun hittar du här.

Kommer inte som någon större överraskning att Chansa vill lämna och förmodligen kommer göra så redan i sommar. Visst har Isaac en del talang men det känns som han saknar viljan att utvecklas och därmed tycker jag HIF gör rätt om dem släpper honom i sommar. Vi har det bra ställt på innermittfältet och kanske kan det ekonomiska utrymmet som skapas användas till en mer nyttig spelare..

****

Hittade även en intressant intervju med Pär Hansson som du kan finna här. Känns verkligen som Pär går en stor framtid till mötes och jag hoppas verkligen han får stå mot Italien på Olympia under sommarens U21- EM…

****

4 kommentarer

  1. Snyggt jobbat med att hitta denna intervju före de “stora hajarna”. När det gäller Chansa så är jag positiv till en försäljning av honom redan i sommar.

  2. En detalj jag lagt märke till är att ni skriver veckodagar och månader med inledande versaler. Så ska det inte vara. Annars ser det bra ut här. Trevlig kväll.

  3. Men vad fan? Om det ska bli lite stil kan ni väl bara jobba bort dessa skönhetsfläckar? I övrigt är det kanon. Då är det synd om det ska dras ned av slarvigt språk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*