“Bot och bättring, AOH!”

Det kom ett e-post till mig…

“Vad har hänt? Har ni lagt ner AOH? Jag hoppas att ni inte tröttnat redan? Jag har läst er blogg sedan ni startade och har alltid gillat det jag läst. Ni skriver annars på ett roligt och intressant sätt och jag tror ni behövs bland alla HIF nyheter. Det får bli bot och bättring på er nu AOH!

– LP ” 

***

Ja, för att besvara ditt mail “LP”, så tar det privata en hel del tid i anspråk för min del. Har man ett företag så finns det alltid att göra. Men så klart har då inte jag “tröttnat” på HIF!

Lovar att vi kommer försöka göra “bot och bättring”!

***

 Återkommer faktiskt under kvällen med en lite mer nyanserad rapportering om det senaste läget i HIF!

 

 


Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*