Spelarbetyg – Supercupen

Här följer betygen från Supercupsmatchen. Precis som tidigare så bedöms bara HIF:s spelare och spelare med mindre tid än 15 minuter (med undantag av om en spelare gör mycket betydande insatser under denna kvart) bedöms inte.

Pär Hansson, 3, gjorde inte en enda räddning under matchen. För han behövde inte. Men han har full koll på läget.

Christoffer Andersson, 2, var nära att spela till sig en överkorsad efter en miserabel första halva, men spelar upp sig rejält i andra.

Walid Atta, 4, vem saknar Peter Larsson? Håller han denna nivå hela vägen har vi vår försvarsgeneral.

Lloret Sadiku, 3, skakig i inledningen men sedan hur stabil som helst. Trygg med bollen.

Erik Wahlstedt, 2, syns inte. Finns inte. Lite kon i första halvan men även han spelade upp sig.

Daniel Nordmark, 5, att döma av denna match så borde Haglund betala tillbaka sin lön förra året till Elfsborg. Hur fan kunde han vara utanför?!? Framspelningarna till Rachid höll mycket mycket hög Rasmusklass. Den första en kopia på 1-0-målet mot MFF.

Ardian Gashi, 2, lägger ner arbete i defensiven men AIK dominerar mittmittfältet stora delar av matchen.

May Mahlangu, 3, 10 minuter av fjolårets May räckte för seger i dag.

Rachid Bouaouzan, 4, med stark känning på femman men han slår bort lite hörnor men gör två fantastiska mål.

Alfred Finnbogason, 4, det enda som irriterar är att vi inte fick option på honom. Jobba, jobba, jobba på att få klart med köp.

Thomas Sörum, 3, gör mycket i det tysta. Tar löpningar som öppnar upp för övriga. Har två riktigt vassa avslut också.

Joseph Baffo, in 68 för Atta, 3, inga misstag i sitt inhopp.

Övriga: Lindström och Alvaro spelade för kort tid för att bedömas. Noterar dock att Lindström fortfarande kan glidtackla och Alvaro spela onetouchfotboll.

DOMARE: Markus Strömbergsson, 3, starkt att ändra sig vid straffen men missar en frilägesutvisning på Backman i början av matchen. Bra att ta rött kort på den onödiga stämplingen.

Conny/PO: 4. Starkt att se till att laget gör sin bästa match för året när det som bäst behövs.

2 kommentarer

  1. Även domarna är ju lite ringrostiga i början på året så vi kan förlåta dom för missen med utvisningen och beslutet kring straffsituationen räddar ju ansiktet på dom lite…

  2. Så glad, så glad efter denna ganska överraskande manifestation. Det var samma spel, samma beslutsamhet och säkerhet som vi vant oss vid de senaste 2 säsongerna – med lite nya variationer…
    Dock: AIK var riktigt lamt och föll ner i sina egna dödssynder: dåligt humör och kaos i uppbyggnaden när inte allt fungerande. Norrköping kan nog bjuda på en helt annan sorts match.
    Sadiku var väl egentligen helt Ok, men gav sig ibland ut på lite förvirrade utflykter som går an på ett mittfält, men inte i backlinjen.
    Men hursomhelst: underbara dagar framför oss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*